NAGOYA WOENSEL

NAGOYA WOENSEL Sushi & grill restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 957 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nagoya Woensel. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 21:03 Erg lekker
15 mei 2022 om 19:17 Eten was lekker, maar we hadden 1 zalm en 1 kip pokebowl besteld maar we kregen 2x kip pokebowl terwijl het wel goed op het bonnetje staat... Dat was wel even een teleurstellingen.
6 apr 2022 om 21:04 Heerlijk gegeten, verse sushi en warme hapjes keurig verpakt. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger, bedankt weer :)
3 apr 2022 om 23:53 Jammer genoeg was deze keer het eten wat minder. De rouwkost op zuur was geheel zonder smaak en wat muf en de soep smaakte totaal anders dan gewoonlijk. Een beetje tegengevallen dus. Hopenlijk de volgende keer weer beter.
3 apr 2022 om 21:17 Pokebowls waren lekker en bezorging was ruim voor tijd al om al top!
26 mrt 2022 om 20:40 my favourite restaurant to order from. never had an issue with our order so far.
26 mrt 2022 om 9:19 Voor €80,- besteld, Sushi was best oké maar zeewiersalade was echt triest, was natte zeewier uit blik, gebakken banaan was zwart en geen krokant laagje. Chilisaus was zout ipv zoet, Bezorging op tijd.
23 mrt 2022 om 22:32 Uitstekend!
20 mrt 2022 om 19:09 was weer top
13 mrt 2022 om 20:00 Ruim binnen de gecommuniceerde 30 minuten en wat ik bestelde was heerlijk!